شرکت های GoPrint3D ، In-Cycle و HSSMI در یک پروژه نوآورانه با یکدیگر همکاری میکنند. هدف پروژه پردازش دوباره پرینت های دور ریخته شده و تبدیل آنها به فیلامنت با کیفیت برای استفاده دوباره در پرینتر های سه بعدی است.

Joanna Young مدیر عامل شرکت GoPrint3D :

“پسماندهای پلاستیکی در حال حاظر نگرانی بزرگی برای بشر هستند. حل این مشکل تعدادی از موانع توسعه صنعت پرینتر های سه بعدی را بر طرف خواهد کرد.”

مدیریت پسماندهای پلاستیکی رها شده در لندفیل ها و اقیانوس ها بیشتر از آنکه صرفا نگران کننده باشد، ضروری به نظر میرسد. از این رو اضافه نکردن به این حجم زباله بسیار حائز اهمیت میباشد. خوشبختانه، کاربران پرینتر های سه بعدی با این جنبش جهانی همراه شده اند. یافتن راهی برای بازیافت کامل مواد پلاستیکی میتواند چالش بر انگیز باشد، اما بسیاری از کسب و کار های نو پا برای این هدف تلاش میکنند.

اگر به کار چاپ با پرینتر های سه بعدی مشغول هستید حتما متوجه پتانسیل بالای پسماند های این صنعت برای بازیافت شده اید. CLIFFF(Closed Loop Innovation in Fused Filament Fabrication) با همکاری شرکت های GoPrint3D ، In-Cycle و HSSMI و با هدف ارائه یک مدل اقتصادی چرخشی معرفی شده که مزایای بسیاری را از نظر صرفه اقتصادی و محیط زیستی بودن ارائه میدهد. از این مزایا میتوان تولید پسماند پلاستیکی کمتر، ایجاد اشتغال و تولید فیلامنت با کیفیت را نام برد.

 

لوگو CLIFFF

Dr Mike Lee مدیر عامل شرکت In-Cycle:

“در حال حاظر هیچ سیستم صنعتی برای بازیافت پسماند پرینتر های سه بعدی وجود ندارد. بنا بر این CLIFFF قدم های اول را برای توسعه پایدار این صنعت برمیدارد. هدف ما این است که به صنعت نشان دهیم قابلیت ایجاد سیستم بازیافت با چرخه بسته وجود دارد که مزایای اقتصادی و محیط زیستی بسیاری را از پسماندهایی که تا کنون دور ریخته میشدند فراهم میاورد.”

 

چرخه پلاستیک در صنعت پرینت سه بعدی

این تیم در حال حاظر به دنبال نظر سنجی از کاربران پرینتر های سه بعدی است تا در موارد زیر اطلاعات کسب کند:

  • پرینت های نا موفق
  • پایه های پرینت شده که برای حفظ تعادل قطعات چاپ و بعدا جدا می شوند.
  • فیلامنت هایی که برای چاپ یک قطعه کامل کافی نیستند
  • قرقره فیلامنت ها پس از استفاده

پرینتر های سه بعدی و صنعت بازیافت هر دو موضوعات در حال پیشرفت هستند و نوآوری های با ورنکردنی ای در این زمینه مطرح شده اند. با این حال تولید پسماند های پلاستیکی همچنان ادامه دارد. در گذشته نیز فعالیت هایی نظیر بازیافت پودر و تبدیل ان به فیلامنت، تولید پروتز یا اعضای بدن با پلاستیک استفاده شده ، و حتی بازیافت پلاستیک در فضا برای حل معظل پلاستیک انجام شده است.

برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیک کنید.

منبع: https://3dprint.com/250722/industrial-sustainability-recycling-clifff-brings-3d-printing-plastics-full-circle