جراحان چینی اولین پرینت سه بعدی ایمپلنت فک و صورت را برای یک کودک ایجاد می کنند

۲۰ آوریل ۲۰۱۸

فن آوری پرینت سه بعدی برای انواع روش های جراحی و صرفه جویی در وقت استفاده می شود، زیرا دارای کیفیت بالا و همچنین سرعت تولید است که با هیچ روش دیگری قابل جایگزین نیست. پرینت سه بعدی ایمپلنت فک و صورت، پرینت سه بعدی در بازسازی صورت و فک بسیار مفید است. آخرین پیشرفت در چین اتفاق افتاد، جایی که یک پسر ۱۰ ساله یک ایمپلنت پرینت سه بعدی را مورد استفاده  قرار داد. این امر توسط جراحان برای بهبود فک پایین، پس از عوارض مربوط به تومور، اتفاق افتاد.

اولین پرینت سه بعدی ایمپلنت فک و صورت

بوداین شکل نادر تومور معمولا در اطراف دندان شکل می گیرد و می تواند بر روی فک پایین و بالا اثر گذارد ابتلا به این بیماری متاسفانه منجر به ضعف و آسیب به فک پایین این پسر چینی شد. او  از شکستگی فک پایین رنج می برد  که موجب تغییر شکل صورت می شود که نه تنها ناتوان کننده و دردناک بود، بلکه باعث شد که پسر برای تغذیه نیز دچار مشکل شود، زیرا که نمیتوانست دهانش را باز یا بسته کند.

تیم جراحی، به رهبری جراح لای چینگگو، تصمیم گرفت که یک عمل  جراحی بازسازی صورت برای چنین بیمار جوانی میتواند بسیار خطرناک باشد، بنابراین آنها با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی او را معالجه کردند.

Qingguo از پتانسیل پرینت سه بعدی برای تولید ایمپلنت و پروتزهای مختلف آگاه بود و تصمیم گرفت که این راه خوبی برای بازسازی چهره پسر می باشد. آنها با طراحی یکپارچه و سه بعدی آن را با استفاده از یک آلیاژ تیتانیوم پرینت کردند.

اولین پرینت سه بعدی ایمپلنت فک و صورت

مدت زمان کل کار حدود سه ساعت بود و چون فک بیمار به صورت کامل بررسی شده بود، به راحتی کاشته شد.

این امر در ماه ژانویه اتفاق و بیمارستان اکنون اعلام کرده است که این عملیات موفقیت آمیز بوده است. با توجه به سخنان Qingguo، “فک خوب هماهنگ شده است و مقدار زیادی از بافت در حال رشد است. “

اولین پرینت سه بعدی ایمپلنت فک و صورت

اولین نسخه ایمپلنت فک پرینت شده در جهان در سال گذشته در ولز اتفاق افتاد، جایی که یک زن از یک تومور در ناحیه صورتش رنج می برد. سی تی اسکن برای ساخت یک ایمپلنت فک از جنس تیتانیوم که فقط استخوان آن باقی مانده بود، مورد استفاده قرار گرفت و این عملیات همچنین یک موفقیت بزرگ بود. چند سال قبل جراحان با استفاده از قالب های دقیق صورت پرینت سه بعدی و پس از آن با پلیمر یا مواد دیگر برای تعیین و ایجاد ایمپلنت دقیق شروع به کار کردند. استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی برای طراحی و ساخت مستقیم ایمپلنت، در حال حاضر یک روند نسبتاً رایج در انگلستان، ایالات متحده و دیگر نقاط است.

Source: https://www.3ders.org/articles/20180420-chinese-surgeons-create-first-ever-3d-printed-facial-implant-for-a-child.html